By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://jasuwonderworld.com/

My Wonderful Artist Life - Comic Diary, Part 5

featured_cd_5

 Lately I've been sharing details of my early artist career, and the events that lead to the decision to pursue such a path to begin with. There are so many things that have happened that I simply cannot share every detail. However, I hope this comic diary gives you at least a rough idea of my journey so far. Enjoy! 


My Wonderful Artist Life - Comic Diary, part 6
Jasu Wonder World Calendar 2020

Related Posts

 

Comments 2

Kari Alatalo on Sunday, 19 January 2020 09:02

Moi Jasu! Saisko tähän jonkun tavan nähdä nuo kuvat mobiililla (itselläni Android Chrome) koko ruudun kokoisina? (I mean, zoomaus periaatteessa toimii, mutta vähän kömpelöä, kun on tottunut, että kuvat laajenee klikkaamalla.)

..ja toivottavasti nykyään ne sata kalenteria menee päivässä! ❤️

Moi Jasu! Saisko tähän jonkun tavan nähdä nuo kuvat mobiililla (itselläni Android Chrome) koko ruudun kokoisina? (I mean, zoomaus periaatteessa toimii, mutta vähän kömpelöä, kun on tottunut, että kuvat laajenee klikkaamalla.) ..ja toivottavasti nykyään ne sata kalenteria menee päivässä! ❤️
Guest on Tuesday, 21 January 2020 06:03

Moi! Voin ilmoittaa toiveesi nettisivujen adminille, mutta käytännön toteutus on hänestä kiinni. Minä en valitettavasti osaa sanoa onko sellainen ominaisuus mahdollista ja miten se käytännössä tehdään.

Ei vielä aivan 100 kalenteria mene päivässä mutta paljon enemmän kyllä kuin tuolloin ensimmäisenä vuotena.

Moi! Voin ilmoittaa toiveesi nettisivujen adminille, mutta käytännön toteutus on hänestä kiinni. Minä en valitettavasti osaa sanoa onko sellainen ominaisuus mahdollista ja miten se käytännössä tehdään. Ei vielä aivan 100 kalenteria mene päivässä mutta paljon enemmän kyllä kuin tuolloin ensimmäisenä vuotena. :D
Already Registered? Login Here
Guest
Sunday, 25 October 2020
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.